Seniortur fra Sørlihavna kl.11.00 på onsdag

Foto: : Gunnar Førland

Tekst: Gunnar Førland

Ei gruppe på 5-8 personer (menn og damer) fra Fjellhamar menighet har det siste året gått tur på onsdager, normalt fra Sørlihavna inn til Losby. På Gårdskafeen har vi drukket kaffe og spist en vaffel/skolebolle før vi returnerer til Sørlihavna.
Totalt er dette ca. 7 km å gå. Vi har det trivelig og løser både verdensproblemer og diskuterer andre tema underveis.

Er DU interessert å bli med, så møt opp på Sørlihavna (parkeringsplassen). Synes du dette er for langt kan du kjøre til Losby og gå gruppa i møte, men møt først opp på Sørlihavna likevel. Vil du gå lengre, kan man f. eks. gå via Losbysaga til Mønevann og så returnere til Gårdskafeen for en kopp kaffe/samvær.

Det hender også at gruppa går andre steder, men oppmøtet er uansett alltid på Sørlihavna med avgang kl. 1100.
Det er ingen påmelding, du kan selvfølgelig risikere at ingen andre møter opp ved stygt vær etc.

Siden turene går på dagtid er det vanligvis seniorer som deltar, men gruppa tillater selvfølgelig aspiranter under 60 år å delta J - og man trenger ikke tilhøre vår menighet eller være kirkegjenger.