Tweensklubben

Torsdager fra kl. 13-16, for 5.-7. klasse. Velkommen!

Hver torsdag er kirka åpen fra kl. 13.00. Det har blitt populært å samles her etter skoleslutt, for gjengen som kalles "tweens" (5.-7. klassinger). De som fortsatt har leselysten i behold gjør gjerne unna dagens lekser, med god hjelp fra hverandre (det hender også at de ansatte forsøker å bidra, men mattepensumet til sjuendeklassinger er nødt til å ha blitt vanskeligere). For de som trenger å bevege seg, er biljardbordet, bordtennisbordet, kubbespillet og fotballen gode å ha. Kirkas musikkanlegg får også kjørt seg, og te-drikking er en overraskende populær aktivitet. Ellers er det ingen hemmelighet at tweensa er gode på å aktivisere seg selv.

Mange er sultne når de er ferdig på skolen, så vi har alltid brød og pålegg man kan forsyne seg av i løpet av klubben. Hver uke har vi også en felles aktivitet. Dette kan være innebandy, åpen scene, quiz eller svenskegjemsel.

Klubben avsluttes alltid med en felles samling i kirkerommet, der vi tenner lys, ber en bønn og hører en andakt. Vårens tema er "Lignelser", der vi vil bli kjent med ulike lignelser fra Bibelen, og hva de kan lære oss.

Etter påske vil vi arrangere både foreldrefest og Tweensweekend, mer informasjon om dette vil komme etterhvert.

Tweensklubben driftes ved et medlemskontigent på 200,- pr. år, som sikrer oss støtte fra kommunen. Det er derfor viktig at alle som er med husker å betale. Denne kan betales på Vipps, nr. 15004, eller overføres til kontonummer 1628.32.03100. Merk uansett betalingen med "Tweensklubb" og navn på deltakeren.

Det blir dessverre ikke noe tweenskor dette semesteret, men det oppfordres i stedet til høylytt sang i ganger og bomberom.

Dersom det finnes andre der ute som kan tenke seg å bidra på klubben, enten på kjøkken eller sosialt, er det bare å ta kontakt. Vi kan nesten love at du vil trives på tweensklubben!

Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe, og hjertelig velkommen på klubb!

• Kontakt Øystein Skarholm - tlf. 930 94 664 - mail: oystein.skarholm@lorenskog.kirken.no