Bli frivillig medarbeider!

Vi vil gjerne ha med flere medarbeidere. Her fra LysVåken, et av mange arrangement der frivillige krefter er med.

Foto: : Magnus Stensrud

Tekst: Elisabeth Lund

Vi har mange flinke medarbeidere, men vi vil alltid ha med flere. Har du lyst til å bidra? Vi trenger deg.

Det å være medarbeider kan også være en fin måte å bli kjent med andre i menigheten på, og du kan få muligheten til å holde på med noe meningsfylt som du vil trives med.
Vi har en del oppgaver som vi trenger folk til akkurat nå, og nedenfor kan du lese om dem. Du må gjerne ringe/maile prest Elisabeth Lund (48 18 90 09 og ellu@lorenskog.kirken.no hvis du vil vite mer om de forskjellige oppgavene eller hvis det er noe annet du kan tenke deg å bidra med.

Supertirsdag

Hver tirsdag samles mange barnefamilier i kirken til middag og korsang. Her trenger vi noen som kan være med å lage middagen fra kl. 14.00 - 16.30. Det er andre som handler inn, og planlegger hva som skal lages.

Søndagsskole
Vi har søndagsskole de fleste søndager, og det vil vi gjerne fortsette med. Vi trenger søndagsskoleledere. Det blir laget et ferdig opplegg til hver søndag, så du trenger ikke å være oppfinnsom eller å bruke lang tid på forberedelser.

Vi har søndagsskole både på søndagene kl. 11.00, og på G2 kl. 17.00
Man kan selv velge hvor mange søndager man har mulighet til å være med.

Tweensklubb
Dette er en klubb for barn fra 5. -7. klasse. De møtes i kirken etter skoletid på torsdager. Her serveres det alltid middag.
Vi trenger folk til å hjelpe til med å lage middag, og/eller være i miljøet og prate. Det er flott om du kan komme, selv om du ikke kan hver uke!