SUPERtirsdag

Tirsdager fra kl. 16-18 er det familiedag i Fjellhamar kirke. Vi inviterer til middagsfellesskap og sang- og musikkaktiviteter for barn fra 0-10 år.

Supertirsdag er et tilbud til alle barnefamilier i nærmiljøet. Det er for deg som vil slippe å lage middag en dag i uken, for deg som ønsker å bli kjent med flere i nærmiljøet, for deg som har barn som er glad i musikk og for deg som ønsker å ha en fritidsaktivitet sammen med barnet ditt.

Programmet ser slik ut:

Kl. 16:00 Dørene åpner (inngang i underetasjen)
Kl. 16:15 Middag (husk påmelding før kl. 13.00 samme dag til Karine tlf: 922 57 541, eller på facebookgruppa vår "SUPERtirsdag i Fjellhamar kirke"
Kl. 16:50 Knøttesang (for barn opp til tre år)
Kl. 17:10 Minigjengen (3-6 år) og Maxigjengen (1.-4. klasse)
Kl. 17:50 Avslutning med lystenning og bønn

Knøttesang er vårt musikktilbud til de yngste barna. Det er et kreativt tilbud til barn, i fellesskap med mor eller far. Knøttesang gir familien en sangskatt av tradisjonelle viser, rim, regler, nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. I tillegg stimulerer det barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Ta kontakt med menighetsmusiker Sigrun Skårberg: sigrun.skarberg@gmail.com for å bli med, eller trosopplærer Karine Furnes Eriksen (se kontakt under).  Se bilder.

Minigjengen starter sammen med de eldste barna. Her øver de seg på å være korsangere på trabulanter. Fra kl. 17:30 har Minigjengen sitt eget opplegg i sidesalen i kirka. Her har de musikkaktiviteter, lek og sang på gymmatter på gulvet.

Maxigjengen er for de eldste på Supertirsdag. De har korøvelse fra 17:15-17:50. De øver inn noen sanger sammen med Minigjengen og noen sanger alene. Ofte får noen fra Maxigjengen ta seg av soloene.

Denne høsten skal vi igjen sette opp musikalen Gabrielle, som vi har gjort med stor suksess to ganger før. Hele familien kan være med!

Pris er 200kr i året per barn.

Pris middag er 15kr for barn og 25kr for voksen.

For mer informasjon og påmelding ta kontakt med trosopplærer:

Karine Furnes Eriksen : Karine@lorenskog.kirken.no eller tlf.nr : 922 57 541

For semesterplan, trykk her