Babysang

Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt på torsdager fra 10.00 – 13.45. Bli med!

Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet og til å skape gode minner sammen med barnet ditt gjennom sang og musikk.
Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt og foregår på torsdager fra 10.00 – 13.45. Meld deg på!

Kurs våren 2018:

Kurs 1: Oppstart 11. januar (påmeldingsfrist 4. januar)

Kurs 2: Oppstart 15. februar (påmeldingsfrist 8. februar)

Kurs 3: Oppstart 5. april (påmeldingsfrist 28. mars)

Kurs 4: Oppstart 14. mai (NB: mandag) Påmeldingsfrist 9. mai

Babysang er et kreativt tilbud til babyer i fellesskap med mor eller far. Vi ønsker å medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Og gi familien en sangskatt som inneholder tradisjonelle viser, rim, regler nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet. I Fjellhamar kirke pleier deler vi inn babyene i grupper etter alder slik at hver sangstund er tilpasset best mulig utviklingen til din baby.

Etter sangstunden spiser vi god lunsj sammen. Hvert babysangkurs består av fem samlinger, og det er absolutt muligheter for å bli med på flere etter hverandre. Alle er hjertelig velkommen på babysang i Fjellhamar kirke. Vi opplever stor pågang til babysang, husk å melde deg på før fristen.

Se bilder fra babysang.

Påmelding:

For å melde deg på sender du en e-post til sigrun.skarberg@gmail.com
Vi trenger barnets navn og fødselsdato samt navn og e-postadresse på den som følger babyen

Kursholdere er Diakonvikar Marthe Lian Skjælaaen og menighetsmusiker Sigrun Skårberg

Ta kontakt for påmelding.

Tid: Torsdager fra 10.00 - 13.45

Sted: Fjellhamar kirke (inngang underetasjen)

Kursavgift: kr. 300,- (inkluderer cd og god lunsj hver gang)

Hjertelig velkommen!