Babysang

Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt på torsdager fra 10.00 – 13.30. Bli med!

Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet og til å skape gode minner sammen med barnet ditt gjennom sang og musikk.
Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt og foregår på torsdager fra 10.00 – 13.30. Meld deg på!

Kurs høsten 2018:

Kurs 1: Oppstart 23. august (påmeldingsfrist 16. august)

Kurs 2: Oppstart 27. september (påmeldingsfrist 20. september)

Kurs 3: Oppstart 8. november (påmeldingsfrist 1.november)

Babysang er et kreativt tilbud til babyer i fellesskap med mor eller far. Vi ønsker å medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Og gi familien en sangskatt som inneholder tradisjonelle viser, rim, regler nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet. I Fjellhamar kirke pleier deler vi inn babyene i grupper etter alder slik at hver sangstund er tilpasset best mulig utviklingen til din baby.

Etter sangstunden spiser vi god lunsj sammen. Hvert babysangkurs består av fem samlinger, og det er absolutt muligheter for å bli med på flere kurs etter hverandre. Alle er hjertelig velkommen på babysang i Fjellhamar kirke. Vi opplever stor pågang til babysang, husk å melde deg på før fristen.

Det er diakon Christina Eikrem og menighetsmusiker Sigrun Skårberg som driver tilbudet i Fjellhamar kirke.

Se bilder fra babysang.

Påmelding:

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med: sigrun.skarberg@gmail.com.
Vi trenger barnets navn og fødselsdato samt navn og e-postadresse på den som følger babyen.

Kursholder er musikkpedagog Sigrun Skårberg.

Tid: Torsdager fra 10.00 - 13.30

Sted: Fjellhamar kirke (inngang underetasjen)

Kursavgift: kr. 300,- (inkluderer cd og god lunsj hver gang)

Hjertelig velkommen!