Bli med å be for Latvia

Fjellhamar menighet har sitt misjonsengasjement i Latvia gjennom Navigatørene.

En viktig del av engasjementet er å ta det med i bønn. Her finner du de siste bønneemnene.
Takk for og be om håp tro og kjærlighet for våre venner i Latvia. Be for Patrick og Anne Birthe som leder arbeidet. Adam og Kate Collett har nettopp flyttet fra England til Latvia for å jobbe sammen med oss der. Be om nåde i alle omstillingene ved å flytte inn i en ny kultur.

3.-5. mars samles vi igjen til Baltic Weekend i Saldus, Latvia. Temaet er «With: God». Be om en rik tid med Gud og med hverandre. Fredrik Moe Bråttvik og Ole-Magnus Olafsrud er med fra Fjellhamar. Be også om gode treff med venner for Ole-Magnus som blir noen dager ekstra.

20.-23. april er det igjen Blue Hall weekend i Rezekne. Espen og Øystein leder det gode teamet fra Fjellhamar. Be for skolebesøkene og samlingene vi har i idrettshallen. Be om at det knyttes dype relasjoner mellom latviere og nordmenn og at ungdommene får møte Jesus

Be også for vennene våre i Estland og Litauen. Be for turer til Estland for Kari og Litauen for Ole-Magnus

Hilsen til dere som ber med Ef 3,20-21:
Han som virker i oss med sin kraft og kan gjøre uendelig mye mer enn det vi ber om og forstår, ham være ære i kirken og i Kristus Jesus gjennom alle slekter og evigheter! Amen

Ole-Magnus