De ulike tilbudene

Velg mellom vår-, vinterleir- eller sommerleirkonfirmasjon.

PREkonfirmant
Hver vår inviteres neste års konfirmanter til to kvelder vi kaller "prekonfirmant". Dette er en glimrende mulighet til å finne ut mer om hva konfirmasjon i Fjellhamar menighet kan være. Tidligere konfirmanter forteller om hvordan de opplevde konfirmasjonstiden, vi spiser pizza og ser en film. Dagen etter er vi blant annet med på ungdomsklubben "Kjlrn". Les mer om prekonfirmant her.

I Fjellhamar menighet kan du velge mellom tre forskjellige konfirmasjonstilbud.

1. Vårkonfirmasjon

Dette er et opplegg hvor vi møtes i kirken 10-12 ganger i løpet av skoleåret. Dette vil i hovedsak være på tirsdags ettermiddag. Vi begynner etter høstferien.

Her blir det undervisning. I tillegg er konfirmantene med på fem kvelder (valgfrie datoer) med ungdomsklubben Kjellern.

Konfirmasjonstidspunktet er på lørdag, den første helgen i mai.

Opplegget er gratis

2: Vinterleirkonfirmasjon

Dette er et opplegg hvor vi møtes i kirken 5-7 ganger i løpet av skoleåret. Dette vil i hovedsak være på tirsdags ettermiddag. Vi begynner etter høstferien. Her blir det undervisning og fellesskap med ungdomsklubben Kjellern.

I tillegg drar vi på leir i vinterferien. Vi benytter oss av et høyfjellssenter i Hemsedal, Krik høyfjellssenter. Her tilbringer vi 5 dager (4 netter), enten den første eller den siste delen av vinterferien. Vi er to dager i Hemsedal alpinsenter, aker i en fantastisk akebakke, klatrer i klatretårn, går langrenn m.m. På leir har vi også undervisning og sosialt fellesskap.

Konfirmasjonstidspunktet er lørdag, den første helgen i mai.

Opplegget koster 3800,- (varierer noe fra år til år)

3: Sommerleirkonfirmasjon

I tillegg drar vi på leir i sommerferien. Vi benytter oss av et leirsted på Hvaler, Sauevika leirsted. Her tilbringer vi 5 dager (4 netter), du kan velge mellom to leire. Disse foregår mot slutten av sommerferien. Vi står vannski/wakeboard/tube, spiller fotball og sandvolleyball, klatrer i høydepark, bader m.m. På leir har vi også undervisning og sosialt fellesskap.

Konfirmasjonstidspunktet er første helgen i september, både lørdag og søndag.

Opplegget koster 3800,- (varierer noe fra år til år)