Julebasar i Fjellhamar kirke

Julebasar er en årlig tradisjon i Fjellhamar kirke, og definitivt en det er verdt å få med seg!

Velkommen til julebasar i Fjellhamar kirke!
I år med nytt navn, fra julemesse til julebasar. Det blir salg av hjemmelagde kaker, stort lotteri med gode vinnersjanser, og trekning av hovedlotteriet.
Kafèen er åpen hele tiden med salg av grøt, vafler, kake kaffe og saft.
Hvis alt går etter planen og det nye kjøkkenet blir ferdig så vil vi åpne det med ordfører Ragnhild Bergheim i spissen.

10.00 Åpning

11.00 Mini- og maxigjengen synger. Julekrybbeverksted for barna etterpå.

13.30 Anne Marte Slinning synger.

14.00 Andakt ved Nils Tore Andersen.

14.30 Hovedtrekning.

Halvparten av inntektene går til prosjekter i Fjellhamar menighet, blant annet det omfattende barne- og ungdomsarbeidet som drives. Den andre halvparten går til barn og unge i Latvia, gjennom et misjonsprosjekt vi har i samarbeid med organisasjonen Navigatørene.

Lokalt næringsliv bidrar med masse flotte gevinster, i tillegg til det vi lager selv. Takk til alle som bidrar!

Ta med hele storfamilien og bli med å glede deg over at adventstiden begynnerlaugh

#Barnevennlig