Årets julemesse er 2. desember

Julemesse er en årlig tradisjon i Fjellhamar kirke, og definitivt en det er verdt å få med seg!

Det blir salg av hjemmelagde kaker, stort lotteri, åresalg, kaffe, brus, grøt, sang fra Mini- og Maxigjengen og noen ord om julen.

I tillegg blir det pepperkakehus-konkurranse, etter suksessen i fjor! Vær kreativ og bygg noe spennende, alene eller med en gjeng, og ta det med på julemessa.

Halvparten av inntektene går til prosjekter i Fjellhamar menighet, blant annet det omfattende barne- og ungdomsarbeidet som drives. Den andre halvparten går til barn og unge i Latvia, gjennom et samarbeid med organisasjonen Navigatørene.

Lokalt næringsliv bidrar med masse flotte gevinster, i tillegg til det vi lager selv. Takk til alle som bidrar!

Ta med hele storfamilien og bli med å glede deg over jula!

Barnevennlig :)