Har du barn fra 0-12 år?

Delta i spørreundersøkelse!

Det er utrolig gøy å jobbe med barn og unge i Fjellhamar menighet. Det er mye som skjer, og de ulike tilbudene mottar gode tilbakemeldinger fra både barn og foreldre. Spesielt populære er de ukentlige tilbudene (Babysang, SUPERtirsdag og Tweensklubb).

I tillegg til disse faste oppleggene, arrangeres det en rekke ulike arrangementer, eller trosopplæringstiltak. Da sendes det ut invitasjoner til alle døpte barn i målgruppen, og vi forbereder et opplegg spesielt tilpasset akkurat dette årskullet. Her opplever vi at oppslutningen kan være ganske lav. Og vi lurer: Er det tidspunktet som er dårlig? Innholdet? Er det i det hele tatt et ønske om å sende barna sine på slike opplegg?

Vi håper dere med barn fra 0-12 år vil sette av to minutter, for å gi oss deres side av saken. Hva passer for dere?

Delta her!

Tusen takk til alle som bidrar med tanker og innspill. Det setter vi stor pris på.

Er det andre ting du lurer på? Ta gjerne kontakt med trosopplærer Karine Furnes Eriksen - karine@lorenskog.kirken.no