Har du gamle eller nye bilder fra menighetslivet?

Vil du bidra til å gjøre denne veggen fin?

Festsalen i underetasjen i Fjellhamar kirke brukes til mye forskjellig. Den siste tiden har det vært lite bilder på veggene der, men det jobbes med å få det finere!

På veggen mot bomberommet vil vi henge opp bilder fra menighetslivet før og nå, under overskriften: Levende tro og varme fellesskap.

Har DU noen bilder du har lyst å sende oss?

• Det kan være bilder som er tatt i nyere tid, eller fra tiden menigheten møttes i Lørenskog kirke.
  • Fotografen og de som er avbildet må ha godkjent at bildet kan henge i festsalen og evt. legges ut på nettet/brukes i brosjyrer og lignende.

Vi er takknemlige for alt som kommer inn, og så velges noen ut til å henge på veggen.
Vi ønsker bilder av barn, unge, eldre og fra ulike tidsperioder og sammenhenger.

Hvis du har bilder digitalt, send de gjerne på mail til elisabeth.lund@lorenskog.kirken.no, eller ta kontakt for hvordan de kan overleveres på mail eller telefon (48 18 90 09).