Lys Våken

Fra 1. til 2. desember inviteres alle 6. klassinger til overnatting i kirka!

Påmelding - Trykk her!

Det er alltid en kjempemorsom helg der vi blir godt kjent, har aktiviteter inne og ute, lærer om Gud på ulike måter, spiser pizza, forbereder gudstjeneste og har nattkino. Når kvelden kommer, overnatter vi i kirken. Hvis man ikke liker å sove borte, kan man selvfølgelig være med på resten av opplegget og heller sove hjemme. På søndag er vi med å gjennomføre gudstjenesten kl. 11. Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Inviter gjerne faddere, besteforeldre eller andre med på gudstjenesten. Alt er ferdig ca. kl. 13:30.

Vi har med oss noen ungdomsledere som skal gjøre alt de kan for at overnattingen skal bli så bra som overhodet mulig!

Det var stor suksess i fjor, derfor er det også lov for sjuendeklassinger å være med (som miniledere). Påmelding for disse er samme sted.

Litt praktisk info:
- Påmeldingsfristen er tirsdag 27. november
- Påmelding skjer via linken over bildet
- Pris: 100,- (Betales på Vipps til nr. 15810 - merk med navn på deltakeren)
- Oppmøte er kl. 16, lørdag 1. desember. Vi er ferdige etter gudstjeneste og kirkekaffe på søndag (ca. kl. 13.30).
- Dette må du ta med: Sovepose og pute, liggeunderlag, toalettsaker, pysj, innesko og litt godteri som skal deles på et felles godtebord.

Er det behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed, så finner vi de beste mulighetene sammen. Dersom du/dere ønsker å ha en samtale i forkant av Lys Våken er det bare å si ifra.

Vi gleder oss til en sjetteklassehelg i kirka! Håper du vil bli med!

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.
Karine Furnes Eriksen og Øystein Skarholm
Trosopplærere i Fjellhamar kirke