Julebasar og julegrantenning - og ny rekord!?

Kjøkkenet åpnes med knusing av et egg ved Supertirsdagbarn Jørgen Dyrkorn og ordfører Ragnhild Bergheim. Foto: Bjørn Eirik Nymoen Marthinsen

1. helg i advent er nå vel overstått med masse liv og folk fra morgen til kveld i Fjelllhamar kirke. På lørdag var det julebasar fra kl. 10-15. Etter en litt rolig start fyltes det godt opp i festsalen da Mini- og Maxigjengen ga en liten forsmak på Gabrielle. Ikke legner etter det var juleverksted oppe for barna, mens salg av årer og mye godt i kafeen satt i gang for alvor nede. Under julebasarene ble også vårt nye fine kjøkken åpnet ved eggknusing av Jørgen fra Supertirsdag og ordfører Raghild Bergheim, etterfulgt av sang fra Anne Marte Slinning. Vi lurer på om det er ny rekord for julebasaren med ca. 82 000,- kr. til menighet og misjonsprosjekt! Uansett - stor takk til alle bidragsytere og i særdeleshet til julebasarkomiteen for all jobben de har gjort!

Ikke før var julebasaren ferdig før 15  6. klassinger og 20 ledere fylte kirka for Lys våken. Mye moro, og lite søvn ntatt til søndag, men det ble en flott 1. adventsgudstjeneste hvor Lys våken gjengen deltok på mange vis.

Helgen ble avsluttet med julegrantenning som pga. svært dårlige værmeldinger ble flyttet inn. Det fungerte godt med korps og juletre(lysglobe)gang inne før vi avsluttet med å gå ut å tenne julegrana vår, som ikke ville vokse noe i år heller. Fjellhamar fotball klubb solgte/ga bort gløgg, pepperkaker og klementiner og vi takker for godt samarbeid igjen og for alle som kom!