Lørenskog Soul Kids

Er du mellom 4 og 10 år og liker å synge? Da er du hjertelig velkommen i vårt barnekor!

«Lørenskog Soul Kids» er et kor for syngeglade barn i alderen 4-10 år som starter opp igjen tirsdag 14. september 2021. Vi øver hver tirsdag kl. 17:00-17:45 i Fjellhamar kirke og synger mest barnesanger med pop- og gospel-preg. De som vil får også prøve seg som solister med mikrofon. Vi avslutter hver øvelse med en samling og lystenning.

Koret har jevnlige opptredener, og høsten 2021 er det lagt opp til to opptredener. Den ene vil bli tirsdag 26. oktober for deltakere på «Tirsdagsåpent» her i kirken. Den andre vil bli på familiegudstjeneste søndag 5. desember.

Det koster 250,- kroner i året å være med i koret, men du må gjerne komme og prøve noen ganger før du melder deg på!
Klikk her for påmelding!
Betaling på vipps: 14996 (merk betaling med "Soul kids" og navn på barnet).

Rent praktisk vil korøvelsene foregå i kirkerommet, med inngang oppe i kirken. Etter øvelse kan de som ønsker bli med ned i underetasjen i kirken, for å være med på «Tirsdagsåpent». Dette er et tilbud for både store og små som også starter opp 14. september. Legobygging, hobbygruppe og kafe er noe av det som vil foregå her.

Ved eventuelle spørsmål eller ønske om mer informasjon, ta kontakt med Anniken Bye.

___________________________________
Anniken Bye