Lørenskog Soul Kids

Er du mellom 4 og 10 år og liker å synge? Da er du hjertelig velkommen i vårt barnekor!

«Lørenskog Soul Kids» er et kor for syngeglade barn i alderen 4-10 år som øver hver tirsdag kl. 17:00-17:45 i Fjellhamar kirke. Vi synger mest barnesanger med pop- og gospel-preg, og de som vil får også prøve seg som solister med mikrofon. Vi avslutter hver øvelse med en samling og lystenning.

Koret opptrer også jenvlig. Informasjon om dette for våren 2022 kommer.

Det koster 250,- kroner i året å være med i koret, men du må gjerne komme og prøve noen ganger før du melder deg på!
Påmelding og betaling her her: Link til påmeldingsskjema med betaling kommer!

Rent praktisk vil korøvelsene foregå i kirkerommet, med inngang oppe i kirken. Etter øvelse kan de som ønsker bli med ned i underetasjen i kirken, for å være med på «Tirsdagsåpent». Legobygging, hobbygruppe og kafe er noe av det som vil foregå her.

Vi starter opp tirsdag 18. januar kl 17:00! Soul kids møter da oppe i kirken - da Knøttesang vil foregå nede. Enn så lenge er det bare å møte opp, så kommer det mer informasjon angående påmelding for å være med fast etterhvert.

Ved eventuelle spørsmål eller ønske om mer informasjon, ta kontakt med Anniken Bye.

___________________________________
Anniken Bye