SUPERtirsdag

Tirsdager fra kl. 16 er det familiedag i Fjellhamar kirke. Vi inviterer til middagsfellesskap i tillegg til sang- og musikkaktiviteter for barnefamilier.

- Det blir noen endringer denne høsten grunnet situasjonen med Covid-19. Informasjon kommer fortløpende, send epost til karine@lorenskog.kirken.no dersom du vil ha informasjon og ikke allerede er i SUPERtirsdags mailsystem. Oppstart for høsten er 1.september. -

Supertirsdag er et tilbud til alle barnefamilier i nærmiljøet. Det er for deg som vil slippe å lage middag en dag i uken, for deg som ønsker å bli kjent med flere i nærmiljøet, for deg som har barn som er glad i musikk og for deg som ønsker å ha en fritidsaktivitet sammen med barnet ditt. Vi opptrer også på ulike gudstjenester og andre steder med barnekoret.

Slik ser SUPERtirsdag ut:

Kl. 16:00 Dørene åpner (inngang i underetasjen)
Kl. 16:15 til 17:00 Middag (husk påmelding før kl. 13.00 samme dag til Karine, tlf: 922 57 541, eller på facebookgruppa vår)
Kl. 16:50 Knøttesang (for 1-2-åringer med foreldre)
Kl. 17:10 Felles oppstart for Mini Soul (barnekor for 3-5-åringer med foreldre), Soul Troupers (3-10 år, med foreldre) og Lørenskog Soul Kids (1.-4. klassinger uten foreldre)

Knøttesang er vårt musikktilbud til de yngste barna, i fellesskap med mor eller far. Knøttesang gir familien en sangskatt av tradisjonelle viser, rim, regler, nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. I tillegg stimulerer det barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling.

Mini Soul er et kreativt musikktilbud for mellombarna med foreldre. Her har de musikkaktiviteter, lek og sang på gymmatter på gulvet, og øver seg på å være korsangere på trabulanter. Noen ganger øver de sammen med Soul Kids frem mot opptredener.

Lørenskog Soul Kids er for 1. til 4. klassinger. Koret er medlem av Acta og Soul Children-bevegelsen. De synger mest pop, gospel og kristne barnesanger. Solistutfordringer til de som vil. Her får barna oppleve mestring, musikkglede og nye venner. Under øvelsene kan foreldrene ta en kaffekopp i festsalen, før de kan komme opp det siste kvarteret og høre på. Vi opptrer ca. en gang i måneden.

Soul Troupers er for barn fra 3 til 10 år, der de under skolealder har med seg en voksen. Denne gruppa gjør mye forskjellig: breakdance, drama, musikk, lego, fotball osv. Soul Troupers er stort sett med på opptredener med Soul Kids.

I alle grupper avslutter vi med en enkel lystenning og bønn.

Pris er 200,- i året per barn.
Pris for middag er 15,- for barn og 25,- for voksen.

For mer informasjon og påmelding, ta gjerne kontakt!

Menighetspedagog - Fjellhamar

Karine Furnes Eriksen