Hva skjer i kirka nå?

Fjellhamar menighet tar opp hansken fra Erna

Med rekordhøye smittetall er det blitt enda strengere smittevernregler etter jul. Så da er kirken naturlig nok også stengt og det er lite som skjer, dessverre. Men Fjellhamar kirke og menighet er her i høyeste grad for det. La oss følge oppfordringen fra statsminister Erna Solberg om å ringe hverandre for å si hei og slå av en prat. De mange smågruppefellesskapene i menigheten kan møtes på skjerm, det er langt bedre enn ingenting. Også uteaktiviteter som arrangement (utegudstjenester og gågruppe m.m.) er vi anbefalt å stoppe i disse tider, men  på privaten kan dere gjøre avtaler og gå en tur sammen. Selvsagt med god avstand.

Det vil bli lagt ut ting digitalt på Facebook og YouTube i denne fasen med stengt kirke. Staben vurderer for tiden ulike ideer og prioriteringer, men det vil minimum komme en andakt/kort preken hver søndag. Først ut blir kommende søndag ved prest Tor Martin Synnes. Så følg med på vår Facebookside og YouTube-kanal (Fjellhamar menighet)!

Med koronavaksinen på vei ut i folket er det heldigvis et pålitelig lys i tunnelen. Vi gleder oss alle til vi er igjennom dette og kan samles igjen. Ønsker noen av dere forbønn for noe så kan dere bruke forbønnstjenesten her på nettsiden. Ønsker dere samtale og forbønn er det bare å kontakte prest eller diakon i staben.

Avlsutter med ønske om et godt nytt år til dere alle!