Vi lager hjertevegg!

Bli med å spre litt kjærlighet på Fjellhamar.

Vil dere være med på å gjøre det synlig på Fjellhamar at det er viktig å ta vare på hverandre, og å vise hverandre kjærlighet? Vi skal lage en lysvegg på klokketårnet til Fjellhamar kirke, med overskriften: Størst blant dem er kjærligheten, og vi håper dere vil være med!

Slik gjør du det:

• Skriv ut ønsket hjertemal, som dere kan få ved å sende epost til Karine på: KE653@kirken.no. Arkene må skrives ut i A4-format, slik at det blir lik størrelse på alle hjerter.
  • Fargelegg, gjerne med sterke farger! De store barna/voksne må gjerne skrive om noe/noen de er glad i inni hjertet, hvis de vil.
  • Skriv gjerne navn bakpå hjertet.
  • Klipp ut og laminer om du har mulighet. Vi kan laminere i kirken også.
  • Legg hjertene i postkassen som vil henge til venstre for hovedinngangen til kirken fra 3.februar.

Vi har invitert alle barnefamilier og barnehager til å delta.

Vi håper denne veggen kan være til oppmuntring for alle som ser den, og vi blir veldig takknemlige for alle bidrag som kommer inn!