Ny rekord for Fasteaksjonen!


Også i år måtte aksjonen være heldigital. Finn ut mer om hva som har skjedd her!

 

Vi hadde en veldig vellykket livesending for Fasteaksjonen til Kirkens Nødhjelp på tirsdag 23. mars (klikk her for å se den på nytt), og har nå fått inn kr 216.666,-! Dette er ny rekord i Fjellhamar menighet, over kr 100.000,- mer enn i fjor! Beløpet betyr rent vann til 867 mennesker! Vi er fylt med takknemlighet og glede over alle som har tatt utfordringer (“challenges”), vært digitale bøssebærere, laget videoer, kommentert i vår digitale bøsse på facebook, deltatt i filmcrew, blitt med på livesending, spilt konsert, vært bak kulissene, og ikke minst gitt penger til en veldig viktig sak!  

Konfirmantene alene har knust fjorårets rekordbeløp, med kr 113.809,- innsamlet! De har isbadet, drukket vonde smoothier, spist chili, løpt, gått på rulleski og mye mer, for at mennesker som ikke har tilgang til rent vann skal få det! Det var så fint å se og høre dem fortelle om hvordan de har opplevd å samle inn penger på denne måten under livesendingen! De ble også intervjuet av TV2 nyhetene tidligere på dagen, og for de som har TV2 sumo finner dere lenke her

Beløpet (at vi har fått inn over kr 200.000,-) betyr også at det blir "Espen-show", og hva dette er kan dere få med dere på livesendingen som ligger ute noen dager til (se lenke over)! En time ut i sendingen kommer ønskekonserten med Maria Brabrand. Konserten er virkelig verdt å få med seg!  

Vi holder innsamlingen åpen noen dager til, så for dere som er skuffet over å ikke ha fått støttet aksjonen så er det fortsatt mulig! Klikk her, eller vipps til 2426. 

Ønsker du å være med på å fasteaksjonen til neste år, eller har du idéer til hvordan noe kan gjøres annerledes? Ta kontakt med Christina Eikrem, diakon Fjellhamar menighet, på CE799@kirken.no eller 94094324.