Menighetsweekend på Sauevika - bli med! Siste frist for påmelding 9.august


Meld deg på her på tur 13-15. august til sommeridylliske Sauevika

 

VI HAR TROA: Vi er god på tro i kirka, og har nå troa på at gjenåpningen tillater oss å dra på menighetsweekend 13-15. august. Vi var her sist i 2019 og alle ville tilbake til Sauevika. Vi lengter alle tilbake til å kunne treffes og samles igjen i kirka vår, og enn bedre måte å friske opp kontakten og få tid sammen enn menighetsweekend på Sauevika, finnes vel knapt. Men vi har også stor forståelse om noen er usikre på om dette er trygt med tanke på smittevern. Vi vil følge alle regler nøye på leiren, og vil avlyse weekenden hvis smittevernreglene ikke tillater at vi drar. 

PROGRAM: Programmet blir sendt ut senere, vi har nå ikke rukket å legge det i detalj, Men det vi kan si er at det blir mye som sist, kanskje litt forenklet ut fra hvor mange vi er. Men vi kan allerede nå love at vi skal ha Fjellhamarlekene, god tid til mat og prat og bading m.m. Og gudstjeneste og quiz. 

PRISER PER DØGN
Voksen: 450
Ungdom (18-23) 300
Barn (3-17) 250
Barn under 3 år er gratis

Vi vil alle som vil skal få være med. Hvis noen har problemer med å delta pga. pris så ta kontakt med sokneprest Tor Martin Synnes (97114582)

PÅMELDING: Vi ønsker alle velkommen med: Barnefamilier, ungdom, voksen og seniorer. Par, single, og familier. På vei inn i sommerferien er vi 50 påmeldte så da er vi nok til at det blir tur. Men vi har plass til flere så meld deg og dine på, og få gjerne med deg noen venner. Fristen er mandag 9. august. Meld deg på HER.

Hilsen komitèen - Brynjar Sætre, Anita Reitan og sokneprest Tor Martin Synnes