Pokalen for gratisuke-quizen er overrakt

Vinnere ble nykommerne fra Wang Romerike - her med 2/3 av laget

Fredag 30. april arrangerte Fjellhamar menighet gratisuke-guiz digitalt på Zoom med hele 17 lag. Det var en digital livesending fra kirka med vårt topp produksjonsteam i sving på sitt sedvanlige strålende vis. Det ble jo ingen gratisuke i år og heller ikke i fjor, men i år ville vi i hvert fall ha gratisuke-quizen, og det ble en topp kveld selv om ingen ting slår gratis pizza, lett-øl og krangling med quizmasteren nede i festsalen. Så det gleder vi oss til til neste år.

Blant de 17 lagene var det flere nykommere, så quizen som er uoffisielt Lørenskogmesterskap, den vokser. Etter halvspilt runde lå nærmere 10 lag innenfor to poeng, og det var helt åpent når siste runde gikk. Da ble klinten skilt fra hvete og et poeng foran ordførerlaget "Nytt flertall" vant nykommeren Wang Romerike med 32 poeng! Vi gratulerer Wang Romerike med seieren og en imponerende debut. Nå får de beholde pokalen til neste års gratisuke-quiz.

Det var første gang noen tuktet de to lærerlagene fra Hammer og Løkenåsen, og det måtte altså et annet lærerlag til. Wang Romerike er den nye ungdomsskolen og videregående skolen som bygges opp som en del av Stasjonsbyen og i tett link med skihallen SNØ og Olympiatoppen som etablerer seg her. Et nytt og spennende kompetanse senter for norsk idrett blir det rett og slett. Wang Romerike er en privatskole så lysten til revansje er nok ekstra stor hos de andre lærerlagene. Og for alle oss andre er jo det store målet å vinne over lærerlagene. Men det er jo også  betryggende å se at de som har ansvaret for å lære opp barn og unge, virkelig kan mye også.

Så igjen, gratulerer til lærerne på Wang Romerike som uoffisiell Lørenskogmester i quiz 2021! På bildet ser der fire av seks på laget, med kaptein og assisterende rektor Marit Lund i spissen.