Menighetsweekend på Sauevika!

80 påmeldt nå - meld deg på mens det er plass og før sommeren kommer

Menighetsweekend på Sauevika!

Hjertelig velkommen med på menighetsweekend på Sauevika leirsted 23 – 25. august. Sauevika leirsted ligger vakkert til på Vesterøy på Hvaler, og vil gi oss en kanskje siste smak av sommer, sol og bading. Det er i hvert fall veldig gode muligheter for det. Mange har vært på menighetsweekend før og årets weekend har fulgt den gode lesten fra tidligere år. Det vil si god mat som vi lager sammen, ulike aktiviteter og moro for store og små, og mye tid til sosialt samvær og bli kjent på tvers av generasjonene.

Og det er kanskje det beste med menighetsweekenden, et sted å bli kjent. Som ny i menigheten, på tvers av generasjoner og på tvers av aktivitetene vi tilhører i den ukentlige tralten. Brosjyren ligger i papirform i kirka og som link her. Så les om weekenden og still spørsmål til oss i komiteen om du lurer på noe.

Påmelding gjøres på liste i våpenhuset (gangen oppe) i Fjellhamar kirke eller ved å sende epost til sokneprest Tor Martin Synnes tmsy@lorenskog.kirken.no . Sauevika er stedet hvor Fjellhamar menighet har konfirmantleirer to uker hver sommer. Så vi er sikker på at her blir det stas å få være med. Hvis vi greier å utnytte alle sengeplassene kan vi ha med opp imot 130 stykker. Vi tror mange vil være med, så ikke nøl med å sette deg på lista. Fristen er opprinnelig 17 juni, men for de som trenger mer tid for å avklare er det en mulighet frem til sommerferien er over, dvs. 18. august.

Brosjyre med program finner du her!

Velkommen med til Sauevika!