Program for Gratisuka

Gratisuka er i år fra 19.-26. mai - se programmet her.

All informasjon er å finne på Gratisukas egen facebook-side. Her ligger oppdatert program, mer informasjon om de ulike programpostene og bilder fra tidligere års gratisuker. Sørg for å like siden, så holder du deg oppdatert! Del den gjerne også med dine venner, kjente og bekjente.

Her er en oversikt over programmet:

Kafeen er åpen alle ukedager fra kl. 17:30-20:30.
Da er det også:
- Bruktmarked
- Sykkelfiksing
- Reperasjonsverksted for klær
- Åpent kirkerom med mulighet for samtale
- Aktiviteter ute
- Teknisk support for dingser som ikke funker slik du vil

MANDAG                                                                                                                                                                                                                                                                          Kl. Kl. Kl. 17:30 - Åpning av gratisuka med kafé, bruktmarked, sykkelfiks, reparasjonsverksted for klær og teknisk support.

TIRSDAG
Kl. 16:00 - Middagsservering
Kl. 19:30 - Salmekafé (se eget arrangement)
Gjest: Karen Marie Ellefsen. Intervjues om favorittsalmer og troshistorie, som forsamlingen synger sammen.
Vafler og kaffe i rikelige mengder til alle.

ONSDAG
Kl. 19:30 - Konsert (se eget arrangement)

TORSDAG
16:00 - Middagsservering