Tweensweekend


Vi reiser på tur med Tweensklubben, 5.-7. klasse, fra 31. mai til 2. juni.

 

Hvert år reiser vi på tur med Tweensklubben, og alle 5.-7. klassinger som vil kan være med! Vi gleder oss veldig, og basert på tidligere års erfaringer kan vi absolutt anbefale å bli med!

PÅMELDING: TRYKK HER

HVA SKJER?
Tweensweekenden har vært en stor suksess med mye moro de siste årene! Vi blir godt kjent, lager mat, går tur i skogen, leker, har underholdningskveld, kveldssamlinger, bibelstunder og mye annen moro. 

HVOR?
Vi reiser til Dalen, et enkelt og idyllisk leirsted i skogen i Nittedal. Det er ca. 20 minutter å kjøre, og alle har ansvar for transport selv (vi anbefaler samkjøring). Plott inn følgende adresse på GPS/Google maps: Sinoberbarnehagene AS, Stuaveien 136, 1480 Slattum. Da kommer du til en P-plass foran en veibom. Vi møtes der og går inn til leirstedet sammen.

Det er ca. 20 min. å gå på skogsvei/sti, så pakk i sekk og ikke for tungt. 

NÅR?
Turen er fra fredag 31. mai til søndag 2. juni. Oppmøte på nevnte parkeringsplass fredag kl. 18:00. Vi er tilbake på samme parkeringsplass søndag kl. 14:00. 

BETALING
Turen koster 350,- + 200,- i medlemskontigent i Tweensklubben for 2019. Altså 550,- totalt, dersom man ikke har betalt medlemskap tidligere i 2019. 

Betal til kontonr. 1628.32.03100, og merk med "Tweensweekend" + (Tweenskontigent) + deltakernavn. Vi vil ikke at økonomi skal være en hindring for å være med på tur, så skulle det være tilfellet, ta kontakt.

Meld deg på her - innen 28. mai.

PAKKELISTE
Sovepose, laken, pute/putetrekk og inne-/uteklær. I tillegg kan lommelykt og tøfler være lurt. Er man glad i å bade (i bekk) eller spille fotball, er det lurt med passende tøy. Vi kjøper inn felles godteri og litt brus, så det er ikke nødvendig å ta med. Husk at det er ca. 20 min å gå, så pakk i sekk og la tunge ting bli igjen hjemme!

Dalen er et enkelt leirsted, uten innlagt vann. Vi har derimot vannpumpe like utenfor, og gode hygiene-rutiner, så vi får den gode hytte-følelsen!

TA GJERNE KONTAKT
Vi er to voksne (Karine Furnes Eriksen og Øystein Skarholm), i tillegg til noen flotte ungdomsledere med på turen. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi alle en god opplevelse av å være med på tur! Noen synes sikkert det er litt skummelt å være med (eller å sende avgårde barna), men vi kan berolige med at vi ofte drar på slike turer - og det går alltid bra!

Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål, eller vil ha mer informasjon.

PÅMELDING: TRYKK HER

___________________________________
Øystein Skarholm
Barne- og ungdomsarbeider
930 94 664
 oystein.skarholm@lorenskog.kirken.no