SUPERtirsdag utvider!

Det populære tilbudet fortsetter, og denne høsten er det duket for noen spennende endringer.

– Jeg gleder meg veldig til denne høsten! sier trosopplærer Karine Furnes Eriksen.

SUPERtirsdag starter et veldig spennende samarbeid med Lørenskog Soul Children som de tre siste årene har samlet ca. 20 barn og ungdom i alderen 10 til 16 år til korøvelse i Frikirken på Kurland. Koret for 1. til 4.klasse vil hete Lørenskog Soul Kids, og gruppen for 3 til 5 åringene kalles Mini Soul.

– Lørenskog Soul Children vil øve hos oss annenhver tirsdag, noe som vil være motiverende og spennende for de yngre barna, sier Karine og forteller at korgruppene vil være selvstendige, men gjøre noen opptredener sammen. Knøttesang for 1 til 2 åringer vil fortsette som før.

Noe annet som er nytt i høst er aktivitetsgruppa. – Ikke alle barn liker å synge i kor; kirken skal også være for dem! Aktivitetsgruppa kan være alt fra fotball, konkurranser, lego til musikklek, dans og drama, og barna skal få lov til å være med å forme innholdet i gruppa under ledelse av en voksen. Dette har vi stor tro på, sier Karine.

Denne høsten vil vår nye barne- og familiearbeider Nicholas Rognli-Olsen Noble lede SUPERtirsdag sammen med Karine. – Nå er vi to inspirerte ansatte, mange engasjerte foreldre og en haug med spente barn, og vi tar gjerne imot fler!

Ta kontakt med Karine på epost: karine@lorenskog.kirken.no.Oppstart 27.august. Velkommen!