Vi er i gang!

Velkommen til alle aktiviteter i Fjellhamar kirke.

Høsten er her, og det merkes både på den friske lufta og at det igjen myldrer av babyer, barn, tweens, ungdommer, voksne og seniorer i kirka vår gjennom uka. Her er det noe for alle, og vi håper du finner din plass i Fjellhamar kirke!

Babysang er hver torsdag fra kl.10. Sangstund, nydelig lunsj og en fin måte å ha en god stund med barnet ditt og bli kjent med andre i samme livssituasjon. Spørsmål og påmelding til diakon Christina.

SUPERtirsdag er hver tirsdag fra kl.16. Middag og musikk, lek og moro i ulike grupper utover ettermiddagen. En fin måte å bli kjent med familier i nærområdet. Spørsmål og påmelding til trosopplærer Karine.

Tweensklubben er på torsdager fra kl.13 for alle som går i 5. til 7.klasse. Konkurranser, lek, lekser, enkel mat og samling i kirkerommet. Spørsmål og påmelding til trosopplærer Karine.

Kjlrn er hver onsdag fra kl.18.30. Her kan du treffe andre ungdommer, samtale med voksne, finne ut mer om tro og delta i forskjellige aktiviteter. Ta kontakt med ungdsomsarbeider Øystein.

Tirsdagstapas har sin første samling 10.september fra 19:30. Dette er et tilbud for voksne som legges til et utvalg tirsdager i løpet av året. Vi spiser god mat og snakker om tro og tvil. Terskelen er lav og taket her høyt. Spørsmål og påmelding til undervisningsprest Espen.

Seniortreff er hver tredje fredag i måneden kl.11. Lavterskeltilbud for 60+ med vafler, kåseri/foredrag, en «tankestrek» knyttet til tro, utlodning og hyggelig samvær. Førstkommende samling er fredag 20 september og da vil Annelis og Terje Holmedal fortelle om Himalpartners arbeid. For spørmål, ta kontakt med Reidar Kavli-Borge

Bibelundervisning foregår i underetasjen i kirken fire fredager kl. 11.00-12.30.  Her vil en prest/teolog undervise og innlede til samtale. Det serveres kaffe i forbindelse med undervisningen. Første undervisning er fredag 13.september. Kontaktperson: Reidar Kavli-Borge.

Velkommen til levende tro og varme fellesskap!