Julekonsert med Brabrand og Ekern

Fredag 3. desember kl. 19:30 - til inntekt for menighetens juleaksjon!

Har du vært en del i Fjellhamar kirke har du helt sikkert fått med deg at musikken holder høyt nivå. Ofte har vi Maria Brabrand å takke for dette, og nå har hun fått med seg både slekt og venner for å holde julekonsert i Fjellhamar kirke! Vi kan love en konsert med høyt musikalsk nivå og julestemningen vi alle er på jakt etter når desember er her. Fra kl. 19 (en halvtime før konserten) serveres det gløgg og pepperkaker. Så kom gjerne tidlig for en trivelig prat, og for å sikre deg en god plass!

Konserten er en del av menighetens juleaksjon - og alle billettinntekter vil gå til menighetens arbeid. Billettene koster 250,- og kan kjøpes via vipps til nr. 132 393 eller til kontonr.: 1310.25.80480. Merk med navn og "Julekonsert". (Det er mulig å bestille flere billetter på en gang.) Billetter selges også i døra.

Hold gjerne av tirsdag 30. november også, når du først er i gang. Da blir det førjulskveld i kirka, med juleverksted, salg av grøt og julekaker, loddsalg og kanskje en liten julequiz! Les mer HER.

Konsertbilletten vil også fungere som et lodd i juleaksjonens lotteri, hvor det er mulig å vinne noen flotte premier! Bl.a. kan vi friste med middag + overnatting på Losby gods og en dukke med full, hjemmelaget garderobe. Vil du kjøpe flere lodd koster disse 50,- pr. stk. Bruk samme vipps- eller kontonummer, men merk med navn og "Lodd".

På konserten vil følgende delta:

Maria Brabrand: Piano, vokal
Hilde Brabrand: Vokal