Streaming og podkast av gudstjenester

Slik kan du se og høre gudstjenestene på nett!

Får du ikke reist til kirka, er det fortsatt mulig å få med seg gudstjeneste og preken! Enten som podkast (kun preken og kun lyd) eller streaming (lyd og bilde av hele gudstjenesten). Så, hvordan fungerer det?

Podkast

De aller fleste taler og prekener fra våre gudstjenester legges ut som podkast. Disse kan du lytte til ved å trykke HER! De kan lyttes til enten her på våre nettsider, eller via Spotify eller Apple podkast. Søk opp Fjellhamar kirkepod. Nærmere forklaring finnes inne på linken. (Denne linken kan du alltid finne via nettsidens hovedmeny, under "Aktiviteter & Tilbud".)

Det tar gjerne noen dager før søndagens preken ligger ute, men til gjengjeld kan du bla deg tilbake så langt du ønsker og lytte til tidligere prekener.

Streaming

Vi har nylig innstallert streaming-utstyr i kirken, som gjør det mulig å direktesende en gudstjeneste til nettet. Disse kan man ikke se som opptak, men kan kun sees direkte.

Hver uke legges det ut en nyhetssak om søndagens gudstjenester her på våre nettsider. Der vil du også finne en link til søndagens stream (denne vil være ny for hver gudstjeneste). Videoen filmer hovedsakelig korpartiet (scenen), så de som sitter lengre bak i rommet vil ikke synes.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål om hvordan dette fungerer!