Besøk fra Latvia

Besøk fra Rezekne, Latvia

Fjellhamar menighet har i flere år hatt et samarbeide med Navigatørene om et arbeid i Rezekne øst i Latvia.

To ganger i året reiser ungdommer fra kirken på team til Rezekne. Enkelte år har vi hatt besøk av folk fra Rezekne i Lørenskog eller på menighetsweekender mm.

Nå er det tid for besøk igjen. Tirsdag 22. oktober - lørdag 26. oktober får vi besøk av en skoleklasse fra Rezekne. Med voksne og lærere er det totalt 28 personer som kommer på besøk. Skoleklassen skal være turister i Oslo, og utforske mye på egenhånd. I tillegg får vi en unik mulighet til å vise frem menigheten vår og bli bedre kjent med ungdom fra Rezekne.

Hele gruppen skal bo i Fjellhamar kirke, med unntak av en natt. Mat blir servert i Fjellhamar kirke, med unntak av to måltider.

Har du lyst til å ta imot 2-4 ungdommer på overnatting?

Vi håper å kunne huse alle 28 i private hjem fra onsdag - torsdag. (23.-24. oktober). Ungdommene fra Rezekne ville satt stor pris på dette, vi tror også at vi ved å åpne våre hjem får noen unike opplevelser med en annerledes kultur.

Hva skjer? Hva gjør jeg?

Alle Latvierne er med på Kjlrn ungdomsklubb onsdag kveld.

Dersom du sier ja til å ha noen på overnatting, sier du ja til følgende:

-Hente "dine" ungdommer utenfor Fjellhamar kirke etter Kjlrn, kl 21:00

-Servere kveldsmat for dine gjester sammen med din familie onsdag kveld.

-Sørge for seng/madrass for overnatting.

-Sørge for frokost torsdag morgen, samt å frakte dine gjester til Fjellhamar kirke kl 09:00. ( Dersom man grunnet jobb e.l. ikke har anledning til å servere frokost og/eller transportere ungdommene til Fjellhamar kirke torsdag morgen, vil Espen hente ungdommene tidlig torsdag morgen og sørge for frokost annet sted.)

Jeg kan ikke ha noen på overnatting, hva kan jeg da hjelpe med?

Da våre Latviske gjester skal bo i kirken 3 netter, trenger vi soveposer og madrasser til samtlige. Vi setter stor pris på om du har anledning til å hjelpe oss med dette.

For spørsmål, eller for å melde seg som overnattingshjem, eller for å stille med madrass/sovepose, venligst kontakt Espen Hægeland på eshe@lorenskog.kirken.no eller 95994346