Tweensweekend (10-12 år)


Hver vår reiser vi på tur med 5.-7. klassinger. Vi reiser til Dalen leirsted i Nittedal og er borte en helg. 

 

En gang i året reiser Tweensklubben i Fjellhamar kirke på tur. Turen er åpen for alle 5.-7. klassinger, uavhengig av om man har vært med på Tweensklubben tidligere. Så ta gjerne med en venn!

Vi reiser til Dalen leirsted i Nittedal. Det er et enkelt og idyllisk leirsted oppe i skogen. Stedet ble pusset opp i 2017 og har blitt veldig fint. Det er ikke innlagt vann, men vi har en pumpe like utenfor som funker helt topp, og det er mulig å bade i bekken hvis man har veldig lyst. Vi reiser hit med ungdomsklubben ca. fire ganger i året, og kan garantere at det er et trivelig sted!

HVA SKJER?
Tweensweekenden har vært en stor suksess med mye moro de siste årene, så det anbefales å bli med! Vi blir godt kjent, lager mat, går tur i skogen, leker, har underholdningskveld, kveldssamlinger, bibelstunder og mye annen moro. Noen synes sikkert det er litt skummelt å dra av gårde for en helg, men vi reiser ofte på slike turer og kan love at alle blir passet godt på. Vi er to voksne, i tillegg til noen ungdomsledere som blir med på tur.

HVOR?
Dalen ligger kun 20 minutter unna. Man har selv ansvar for kjøring/henting, men vi anbefaler samkjøring. Plott inn følgende adresse på GPS/Google maps: Sinoberbarnehagene AS, Stuaveien 136, 1480 Slattum. Da kommer du til en parkeringsplass foran en veibom. Det går ikke bilvei helt opp til leirstedet, men vi møtes her på parkeringsplassen og tar følge de 20 minuttene det tar å gå siste biten.

___________________________________
Øystein Skarholm
Barne- og ungdomsarbeider
930 94 664
 os573@kirken.no