Tweensweekend (10-12 år)

Hver vår reiser vi på tur med 5.-7. klassinger. Vi reiser til Dalen leirsted i Nittedal og er borte en helg. I år er turen fra 31. mai til 2. juni.

En gang i året reiser Tweensklubben i Fjellhamar kirke på tur. Turen er åpen for alle 5.-7. klassinger, uavhengig av om man har vært med på Tweensklubben tidligere. Så ta gjerne med en venn!

Vi reiser til Dalen leirsted i Nittedal. Det er et enkelt og idyllisk leirsted oppe i skogen. Stedet ble pusset opp i 2017 og har blitt veldig fint. Det er ikke innlagt vann, men vi har en pumpe like utenfor som funker helt topp, og det er mulig å bade i bekken hvis man har veldig lyst. Vi reiser hit med ungdomsklubben ca. fire ganger i året, og kan garantere at det er et trivelig sted!

HVA SKJER?
Tweensweekenden har vært en stor suksess med mye moro de siste årene, så det anbefales å bli med! Vi blir godt kjent, lager mat, går tur i skogen, leker, har underholdningskveld, kveldssamlinger, bibelstunder og mye annen moro. Noen synes sikkert det er litt skummelt å dra av gårde for en helg, men vi reiser ofte på slike turer og kan love at alle blir passet godt på. Vi er to voksne, i tillegg til noen ungdomsledere som blir med på tur.

HVOR?
Dalen ligger kun 20 minutter unna. Man har selv ansvar for kjøring/henting, men vi anbefaler samkjøring. Plott inn følgende adresse på GPS/Google maps: Sinoberbarnehagene AS, Stuaveien 136, 1480 Slattum. Da kommer du til en parkeringsplass foran en veibom. Det går ikke bilvei helt opp til leirstedet, men vi møtes her på parkeringsplassen og tar følge de 20 minuttene det tar å gå siste biten.

Ta kontakt for veibeskrivelse hvis du ikke har GPS.

PRAKTISK
Oppmøtested er parkeringsplassen ved Dalen, kl. 18.00 fredag 31. mai. Vi møtes altså ikke ved kirka først. Det innebærer at du selv er ansvarlig for å sørge for transport til Dalen på fredag, og hjem igjen fra samme parkeringsplassen ca. kl. 14.00 på søndag.

Turen koster 400,- + 200,- i Tweenskontigent for 2019 (alle som er med på tur må være medlem). Penger betales inn på kontonummer 1628.32.03100 (Barn og unge Fjellhamar menighet). Husk å merk betalingen med Tweenskontingent + Tweensweekend + navn og mobilnr.

ALLE MÅ HA MED:
Sovepose, laken, pute, lommelykt, toalettsaker, uteklær og gjerne en bibel hvis man har. Fotball- og badetøy kan også være en god idé. Det er lurt å pakke i ryggsekk. Ikke ta med deg tunge ting.

PÅMELDING:
… skjer ved å sende en mail til oystein.skarholm@lorenskog.kirken med navn, telefonnr. og navn på foresatt, og eventuelle allergier/spesielle hensyn. Fristen for å melde seg på og betale er fredag 24. mai.

Vi gleder oss til tur! Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

Kontakt:
Øystein Skarholm