Lys Våken (11 år)

Fra 30. november til 1. desember inviteres alle 6. klassinger til overnatting i kirka!

Lys Våken er alltid en kjempemorsom helg! Vi blir godt kjent, har aktiviteter inne og ute, lærer om Gud på ulike måter, spiser pizza, forbereder gudstjeneste og har nattkino. Når kvelden kommer, overnatter vi i kirken. Hvis man ikke liker å sove borte, kan man selvfølgelig være med på resten av opplegget og heller sove hjemme. På søndag er vi med å gjennomføre gudstjenesten kl. 11.

Karine og Øystein (som driver Tweensklubben til vanlig) og en god gjeng ungdomsledere gjør alt de kan for at det blir en fantastisk helg!

Oppmøte er kl. 16 lørdag 30. november. Vi er ferdige etter gudstjeneste og kirkekaffe på søndag (ca. kl. 13:30). Inviter gjerne faddere, besteforeldre eller andre med på gudstjenesten.

Påmelding
Har 11-åringen behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed om dette, så finner vi de beste mulighetene sammen. Dersom du/dere ønsker å ha en samtale i forkant av Lys Våken er det bare å si ifra.

Meld deg på ved å sende en mail til oystein.skarholm@lorenskog.kirken.no med navn, kontaktinfo foreldre og evt. spesielle behov (allergier, medisiner e.l.). Skriv også om det er greit at vi tar bilder og legger disse ut på nett.

Pris: 100,-. Dette betales på Vipps til nr. 15810 – merk med navn på deltakeren.

Pakkeliste: Sovepose og pute, liggeunderlag, toalettsaker, pysj, innesko og litt godteri som skal deles på et felles godtebord.

Vi gleder oss til å tilbringe lørdagen med så mange sjetteklassinger som mulig - og håper gudstjenesten på søndag blir stappfull av familie og venner.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har noen spørsmål

Kontakt:
Øystein Skarholm