Tweensklubben (10-12 år)

Hver torsdag fra kl. 13-16 er kirka åpen for alle 5.-7. klassinger. Ulike aktiviteter, leksehjelp, mat, lek og moro er stikkordene.

Det har blitt populært å samles her etter skoleslutt, for gjengen som kalles "tweens" (5.-7. klassinger). De som fortsatt har leselysten i behold gjør gjerne unna dagens lekser, for de som trenger å bevege seg er biljardbordet, bordtennisbordet, kubbespillet og fotballen gode å ha. Kirkas musikkanlegg får også kjørt seg, og te-drikking er en overraskende populær aktivitet. Ellers er det ingen hemmelighet at tweensa er gode på å aktivisere seg selv.

Mange er sultne når de er ferdig på skolen, så vi har alltid brød og pålegg man kan forsyne seg av i løpet av klubben. Hver uke har vi også en felles aktivitet. Dette kan være innebandy, åpen scene, quiz eller svenskegjemsel.

Klubben avsluttes med en felles samling i kirkerommet, der vi tenner lys, ber en bønn og hører en andakt.

En gang i semesteret arrangeres det Tacofest, hvor resten av familien er velkommen. Hver vår drar vi på Tweensweekend, og når vinteren nærmer seg er det Lys Våken - overnatting i kirka for 6. klassinger.

Tweensklubben driftes ved et medlemskontigent på 200,- pr. år, som sikrer oss støtte fra kommunen. Det er derfor viktig at alle som er med husker å betale. Denne kan betales på Vipps, nr. 15004, eller overføres til kontonummer 1628.32.03100. Merk uansett betalingen med "Tweensklubb" og navn på deltakeren.

Aktuell informasjon og semesterplan sendes ut på mail, si ifra hvis du ønsker å stå på mail-lista, eller hvis du har noen spørsmål!

Kontakt:
Øystein Skarholm