Julekrybbeverksted

Lørdag 26. november fra 12-13:30 ønsker vi alle 7-åringer hjertelig velkommen til Julekrybbeverksted.

Tekst: Marthe Lian Skjælaaen

Her skal barna få lage sin egen julekrybbe og vi skal snakke sammen om hvorfor vi feirer jul. Det kan være greit å ha litt hjelp til å lage julekrybba, så send gjerne barnet sammen med en fadder, eller en annen nær voksen.
Vi har valgt å knytte verkstedet opp mot Julemessa som menigheten arrangerer samme dag. Alle barn som deltar på Julemessa vil også bli invitert med på verkstedet. Julemessa åpner kl. 11 og dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til å stikke innom for en runde med åresalg og kakebit i forkant av verkstedet. Barnekoret vårt skal også framføre noen sanger fra Julemusikalen Gabrielle kl. 11:30 (dette vil dere ikke gå glipp avJ).

Det er med andre ord mye bra å få med seg i Fjellhamar kirke lørdag 26.nov. Sett av formiddagen og bli med!

Påmelding til Julekrybbeverkstedet inneholder barnets navn og fødselsdato og sendes på e-post til trosopplærer Marthe Lian Skjælaaen innen onsdag 23. november: mask@lorenskog.kirken.no.

Vi gleder oss til å se dere!

Marthe Lian Skjælaaen