Vinterleir i pudderføre


Årets vinterleirkonfirmanter er tilbake fra Hemsedal.

 

Tekst: Magnus Stensrud

30 konfirmanter var samlet til vinterleir på Krik Høyfjellssenter i Hemsedal fra 12.-17. februar. Fem dager i Hemsedal inneholdt pudderføre i bakken, lokale OL-leker og gode samtaler om tro. Det har vært en innholdsrik leir både for konfirmanter og ledere. Etter fem dager i Hemsedal ble leiren avsluttet mandag 17. februar. 

I Hemsedal Skisenter var det fine skiforhold, men det innebar samtidig mye vind og til tider dårlig sikt.  De andre dagene be fylt med skileik og aking i bakkene rundt hotellet. Mye sprell og gøy er stikkordene for dagene i Hemsedal.

Stor gjeng
De fleste konfirmantene syntes nok at det morsomste var å stå på ski ned løypene i skisenteret, men mange ble nok overrasket over hvor gøy det kan være å delta i den lokale varianten av OL. Laginnsatsen var det ingenting å utsette på!  

Med eldre ledere, hjelpeledere og familien Hægeland var det nesten 70 stykker på tur. Det meldes om fine dager, gode samtaler om tro, mye latter og moro, god mat og ikke minst et godt fellesskap. I bildeserien over kan du få være med på noe av det som har skjedd på leir!

Se flere bilder.