Fjellhamarkoret starter opp igjen

Vi har plass til flere. Velkommen!

Fjellhamarkoret startet opp igjen etter sommerferie og fortsatt koronausikkerhet. Koret består selvfølgelig av en usedvanlig hyggelig gjeng sangglade voksne i ulike aldre, mest unge lovende.Og vi har plass til flere korsangere, gjerne deg! Ta kontakt med Bente Molstad, bentehm@getmail.no / 90163403 hvis du lurer på om du ville begynne i koret, eller møt opp på første øvelse tirsdag 22. september kl. 19.30 i Fjellhamar kirke, oppe. Velkommen til gamle og nye sangere!!

I påvente av ny fast dirigent fra nyåret, har vi vært så heldige at ekteparet Torleif Weydahl og Sigrun Skårberg vil dirigere hvert sitt prosjekt i høst. Torleif skal lede et gospelprosjekt til gudstjeneste 8. november kl. 11, mens Sigrun skal øve inn julesangeer til adventsgudstjenesten Lessons & carols 6. desember kl. 11. På gospelgudstjenesten får vi også med oss et veldig bra band, samt de to solistene Cecilie Øvrebø Sund og Marthe Lian Skjælaaen.

Øvelsene er på tirsdager kl. 19.30-21.30 i Fjellhamar kirke, og første øvelse er 22/9. Velkommen!!!