Vi samler alle til menighetsdag 1. mars - velkommen!

SUPERtirsdaggjengen og Fjellhamarkoret kommer og synger. Kom, du også!

Søndag 1. mars blir det menighetsdag igjen for alt og alle i Fjellhamar menighet. Vi er mange ulike fellesskap og aktiviteter som bruker kirke gjennom uka, og der blir vi kjent med de som er på samme aktivitet som oss. På menighetsdagen er hovedpoenget at vi skal samles fra alle aktiviteter og fellesskap for å se hvor mange fine folk vi er, og kanskje bli litt kjent med noen nye.

Menighetsdagen er søndag 1. mars fra kl. 14.00 til ca. 1715. Vi begynner med gratis middag kl. 14 som menighetsrådet steller i stand. Det blir taco! Etter en kopp kaffe, eller med en kopp kaffe i hånda, ca. kl. 15, blir det litt ulike oppgaver, leker eller konkuranser hvor vi blir litt kjent på tvers, store og små. Så avslutter vi med en gudstjeneste kl. 16 hvor både Soul Kids/MiniSoul og Fjellhamarkoret er med. I stedet for preken har vi "Tro i sofaen" der vi intervjuer Fredrik og Ine. Det blir søndagsskole for barna, men ikke kirkekaffe. For da går vi hjem.

Hjertelig velkommen! Istedenfor påmelding, ta med familien og noen gode venner og kom!

Koret fra SUPERtirsdag er med å synge

Menighetsrådet ordner taco-middag til alle!

Velkommen!