Fasteaksjonen viktigere enn noen gang!

I år gjennomføres fasteaksjonen helt digitalt. Vil du hjelpe oss å spre den digitale aksjonen?

Verden er i krise, og for å forhindre smitte og spredning av COVID – 19 er noe av det aller viktigste rent vann og god hygiene. Dette jobber Kirkens Nødhjelp for, men de er avhengige av midler og hjelp fra oss! Bli med i kampen mot koronaviruset og støtt årets digitale fasteaksjon.

Du kan gi digitalt her:

I tillegg til å gi penger selv vil vi oppfordre deg til å være en digital bøssebærer. Dette kan du være ved å dele Fjellhamar menighet sin innsamlingsaksjon på Facebook med venner og bekjente. Inviter de du kjenner til å bidra, slik at flest mulig får informasjon om årets digitale innsamling. I fjor fikk vi inn kr 90.000 i fasteaksjonen. I år er vi helt avhengige av din hjelp for å få det til! Er du med!?

Nå er det viktigere enn noen gang å ta vare på hverandre lokalt og globalt. Vær med å redde liv, støtt årets fasteaksjon! Fjellhamar menighet setter enormt stor pris på ditt bidrag! Sammen kan vi utgjøre en stor forskjell!

Kontakt:

Diakon Christina Eikrem