Leirer og turer


Her finner du en oversikt over de ulike turene/leirene vi drar på i løpet av et år. 

 

Mer detaljert informasjon om de enkelte turer gis ut i forkant av disse. 

Se bilder fra noen av turene

Konfirmasjonsleirer
Vi har tre konfirmasjonsleirer. En vinterleir til KRIK Høyfjellssenter i Hemsedal og to sommerleirer til Sauevika leirsted på Hvaler. Mer informasjon om disse finnes på våre konfirmasjonssider

Dalen-turer
Tre ganger i året reiser vi en helg til Dalen leirsted i Nittedal. Et idyllisk leirsted der vi har tilbragt uttallige timer gjennom mange år. Ungdomsklubben arrangerer tur i september og april, i tillegg reiser Skummamelk dit i november. 

Get Focused
I november arrangerer ungdomsklubben tur til Get Focused i Tønsberg. Det er en kristen ungdomskonferanse med bl.a. volleyballturnering, konserter, møter og seminarer. Vi leier buss, reiser ned og er med på opplegget sammen. 

London
De som har fullført første år av lederkurset, kan bli med på tur til London i februar. Vi deltar på Hillsong sin ungdomskonferanse Encounter, besøker ulike kirker og har det gøy i London. 

18+
Hvert år arrangeres det en egen tur for de som er over 18 år. Noen år går turen til det store utland (eksempelvis Thailand eller USA), andre år holder vi oss i Norge. 

Latvia
I samarbeid med organisasjonen Navigatørene har Fjellhamar menighet et misjonsprosjekt i Rezekne, Latvia. To ganger i året reiser et team til byen for å arrangere en ungdomsweekend for lokale ungdommer. 

TenOase/Skjærgårds
I tillegg til disse turene, som er menighetens egne, er vi tilstede på to ulike festivaler om sommeren. TenOase og Skjærgårds samler kristne ungdommer fra hele landet og er fantastisk gøy å oppleve. 

Menighetsweekend
De tidligere nevnte turene er reservert ungdommene, men hele menigheten har også en felles tur. Da knytter vi bånd på tvers av generasjoner og fellesskap. I år går turen til Sauevika leirsted i august. 

___________________________________
Espen Hægeland
Undervisningsprest
959 94 346
 bh765@kirken.no