Seniortreff

Seniortreff er et lavterskeltilbud for aldersgruppen 60+. Normalt sett hver tredje fredag i måneden, kl. 11:00.

Målet med samlingene er å være en plattform hvor mange kan føle seg inkludert, uten nødvendigvis å være faste kirkegjengere.

Fjellhamar menighet har et treff for seniorer hver tredje fredag i måneden kl. 11.00 til kl. 13.00 i underetasjen i kirken. Alle er velkomne til kaffe og vafler, kåseri/foredrag, en «tankestrek» knyttet til tro, utlodning samt en hyggelig prat uavhengig av tro og menighetstilknytning.

Seniortreff vår 2020:

• Fredag 17. januar, Erling Rimehaug, «Jeg kan ikke hate»
  • Fredag 21. februar, Ingvild Anthonsen, psykolog, Forebyggende psykisk helsetjeneste, «Smilerynker»
  • Fredag 20. mars, Christina Eikrem og Elisabeth Lund, «Hvordan leve med sorg og savn»
  • Fredag 17. april, Anne Helene Moksnes, Franz av Assisi
  • Fredag 15. mai, Kari-Elisabeth og Øystein Skjold. «Rytmer rett i hjertet. Sanger til glede og forargelse i Kristen Norge»
  • Tur mai/juni - når, hvor og hva kommer vi tilbake til.

___________________________________
Reidar Kavlie-Borge