Ny innsamlingsrekord for fasteaksjonen!

420 mennesker får dermed varig tilgang til rent vann.

Det ble en kaldere opplevelse enn forventet da konfirmanter og konfirmantforeldre, sammen med frivillige bøssebærere i alle aldre, samlet inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid mandag 8. april. Men alle trosset vær og vind, og bidro til å sette nok en innsamlingsrekord for Fjellhamar menighet! Til nå er det kommet inn kr 83.961,-, en oppgang på 19%. Dette betyr varig tilgang til rent vann for 420 mennesker!

TUSEN TAKK til alle bøssebærere, samt sjåfører, kakebakere, bøsseutdelere og -innsamlere, kartforklarere, kjøkkenvakter, tellekorps og organisatorer som bidro til et slikt strålende resultat! Og ikke minst til alle som var med å gi! Uten dere hadde det ikke vært mulig. Dere har vært med på å gjøre en forskjell i mange menneskers liv!

PS: Fikk du ikke mulighet til å gi under aksjonen, er det fortsatt mulig å støtte arbeidet: VIPPS til 2426 (Kjøp og betal)

PPS: Fikk du ikke mulighet til å delta, men kan tenke deg å være med til neste år, kontakt diakon Christina Eikrem.