Hvordan kan jeg bidra i denne spesielle tiden?

La oss hjelpe hverandre!

Vi får flere henvendelser fra folk som ønsker å bidra som frivillig i denne Koronatiden.

Vi vet også at mange allerede hjelper til på mange forskjellige måter, det er fantastisk!

Som kirke er det en del av vårt kall og oppgave å hjelpe de som er i nød. Nå i denne tiden opplever vi nød på en ny måte, rett utenfor døren vår.

Lørenskog kommune har opprettet en hjelpetjeneste hvor man kan melde seg som frivillig.

Det er mye man kan bidra med; handle for mennesker, være en "telefonvenn", lufte hunden, hjelpe med digitale løsninger mm.

Dersom du har lyst til å melde deg til tjeneste, anbefaler vi at man gjør dette på Lørenskog kommunes hjemmeside.

Du kan gjerne følge denne linken direkte til Frivillig-siden.

Ønsker du å melde deg til tjeneste direkte til Fjellhamar menighet, kan du kontakte en av oss i staben.

Se også vår oppfordring til å hjelpe på Facebook.