Gudstjenester 24. mai - Meld deg på her

Velkommen til gudstjeneste med nattverd for inntil 50 personer.

Endelig kan vi ønske velkommen til fysiske gudstjenester i Fjellhamar kirke igjen! Med nattverd! Men uten kirkekaffe. Søndag 24. mai blir første gang siden 8. mars. Gudstjenestene vil følge smittevernrådene som du kan lese mer om lenger ned.

Vi ønsker at flest mulig skal få komme på gudstjeneste på søndag. Derfor blir det to gudstjenester på søndag, kl. 11 og kl 12, ledet av prest Tor Martin Synnes og kantor Alf Knutsen. For at ingen skal måtte gå hjem igjen fordi det var fullt må dere melde dere på. Enten kl. 11 eller kl. 12.

I tillegg til de fysiske gudstjenestene vil det også legges ut gudstjenester på vår Facebook-side og YouTube-kanal. G1 kl. 11, og G2 kl. 17.

Velkommen til Fjellhamar menighet og gudstjeneste på søndag. Vi tar smittevern på alvor:

• Ingen syke må være til stede. FHI anbefaler også folk i risikogrupper om å unngå store forsamlinger
  • Maks. 50 personer tilstede
  • Hold minst 1 meters avstand (Personer i samme husstand kan sitte sammen)
  • God hoste- og håndhygiene
  • Berør minst mulig overflater og inventar
  • Følg informasjon fra kirkens ansatte

Trykk her for å melde deg på