SPORLØP


Ta familien med på tur rundt kirken og lær litt om pinse i samme slengen!

 

Fra onsdag 20. til og med torsdag 28.mai vil det henge et sporløp rundt Fjellhamar kirke. Dette sporløpet passer for deg uansett om du er på tur med familien, kjæresten, hunden eller alene. Hovedtemaet for sporløpet er PINSE, men det er også litt andre spørsmål. Kan du ikke så mye om pinsen, så gjør ikke det noe – da kan du kanskje lære noe nytt?

Ta gjerne runden en gang du er på tur ELLER bli med på "sporløphappening" tirsdag 26.mai fra kl. 16.30 til 18.30. Da vil vi være noen fra staben utenfor kirken og det blir muligheter for å ta med seg niste og ha en piknik på plenen foran kirken - med god avstand til de andre. Vi håper dette kan bli et hyggelig treffpunkt for familier; med spennende oppgaver og mulighet for å vinke til noen man kjenner og ikke har sett på lenge. Pga. smittevern åpner vi ikke kirkebygget, og vi setter opp stasjoner for antibac. Postene vil også bli hengt slik at de som går runden skal slippe å ta på den. 

Selve sporløpet vil bli gjennomført etterhvert som folk kommer og består av 12 poster fordelt rundt kirken. Dere må ha med mobiltelefon eller noe å notere på/med, som dere bruker underveis i sporløpet. Det er også en premie involvert:) 

Velkommen!