Babysang

Vi er glade for at babysangtilbudet i Fjellhamar kirke starter opp igjen denne høsten. Meld deg på!

Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt på torsdager fra 09.30 – 14.00. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet og til å skape gode minner sammen med barnet ditt gjennom sang og musikk.

KURS HØSTEN 2020:

Kurs 1: Oppstart 20. august - Fullt.

Kurs 2: Oppstart 24. september – Få plasser igjen (påmeldingsfrist 20. september).

Kurs 3: Oppstart 5. november –  Påmelding åpner 16. oktober kl 12 (påmeldingsfrist 1. november).

Babysang er et kreativt tilbud til babyer i fellesskap med mor eller far. Vi ønsker å medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Og gi familien en sangskatt som inneholder tradisjonelle viser, rim, regler nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet. I Fjellhamar kirke pleier deler vi inn babyene i grupper etter alder slik at hver sangstund er tilpasset best mulig utviklingen til din baby.

Etter sangstunden spiser vi lunsj sammen. Hvert babysangkurs består av fem samlinger, og det er absolutt muligheter for å bli med på flere kurs etter hverandre. Alle er hjertelig velkommen på babysang i Fjellhamar kirke. Vi opplever stor pågang til babysang, husk å melde deg på før fristen.

Det er menighetsmusiker Marianne Husby Berg og diakon Christina Eikrem som driver tilbudet i Fjellhamar kirke.

PÅMELDING:

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med: marianne.berg@lorenskog.kirken.no

Vi trenger barnets navn og fødselsdato samt navn, mobil og e-postadresse på den som følger babyen.

Tid: Torsdager fra 09.30 – 14.00

Sted: Fjellhamar kirke

Kursavgift: kr. 150,- (redusert avgift grunnet begrenset bevertning, kr 250,- når vi igjen serverer mat)

Hjertelig velkommen!

COVID-19:      Plassbegrensinger grunnet COVID-19. Fra og med kurs 3 praktiserer vi førstemann-til-mølla prinsippet  fra oppgitt påmeldingstidspunkt. Kirken forsøker hele tiden å tilpasse tilbudet for å kunne ta imot så mange som mulig ut fra nasjonale og lokale retningslinjer for smittevern. Informasjon vil gis i forkant av hvert kurs.

Kontakt:
Marianne Husby Berg