Babysang

Babysang i Fjellhamar kirke er for babyer i følge med en foresatt på torsdager. Bli med!

Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet og til å skape gode minner sammen med barnet ditt gjennom sang og musikk. Meld deg på!

Kurs våren 2020:

Kurs 1: Oppstart 9. januar (Påmeldingsfrist 2. januar)

Kurs 2: Oppstart 13. februar (Påmeldingsfrist 6. februar)

Kurs 3: Oppstart 26. mars (Påmeldingsfrist 19. mars)

Kurs 4: Oppstart 7. mai (Påmeldingsfrist 30. april)

Babysang er et kreativt tilbud til babyer i fellesskap med mor eller far. Vi ønsker å medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Og gi familien en sangskatt som inneholder tradisjonelle viser, rim, regler, nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet. I Fjellhamar kirke deler vi inn babyene i grupper etter alder slik at hver sangstund er tilpasset best mulig utviklingen til din baby.

Etter sangstunden spiser vi god lunsj sammen. Hvert babysangkurs består av fem samlinger, og det er absolutt muligheter for å bli med på flere kurs etter hverandre. Alle er hjertelig velkommen på babysang i Fjellhamar kirke. Vi opplever stor pågang til babysang, husk å melde deg på før fristen.

Det er menighetsmusiker Eli Stange Synnes og diakon Christina Eikrem som driver tilbudet i Fjellhamar kirke.

Påmelding:

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med: elistangesy@gmail.com
Vi trenger barnets navn og fødselsdato samt navn og e-postadresse på den som følger babyen.

Tid: Torsdager fra 10.00 - 13.45 (klokkeslett avhenger av hvilken grupper dere blir plassert i)

Sted: Fjellhamar kirke (inngang underetasjen)

Kursavgift: kr. 250,-, inkluderer god lunsj hver gang.

Hjertelig velkommen!

Kontakt: