Babysang

Babysang er et populært tilbud for foresatte med babyer fra ca. 0-1 år. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet og til å skape gode minne sammen med barnet ditt gjennom sang og musikk. Meld deg på!

Kurs høsten 2021:

Kurs 1: Oppstart 26. august (Påmeldingsfrist 19. august)

Kurs 2: Oppstart 30. september (Påmeldingsfrist 23. september)

Kurs 3: Oppstart 11. november (Påmeldingsfrist 4. november)

Babysang er et kreativt tilbud til babyer i fellesskap med mor eller far. Vi ønsker å medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling. Og gi familien en sangskatt som inneholder tradisjonelle viser, rim, regler, nyere sanger og sanger som formidler et positivt gudsbilde. Tilbudet gir deg en super mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet. I Fjellhamar kirke deler vi inn babyene i grupper etter alder slik at hver sangstund er best mulig tilpasset utviklingen til din baby.

Etter sangstunden spiser vi god lunsj sammen. Hvert babysangkurs består av fem samlinger, og det er absolutt muligheter for å bli med på flere kurs etter hverandre. Alle er hjertelig velkommen på babysang i Fjellhamar kirke. Vi opplever stor pågang til babysang, husk å melde deg på før fristen. Også dette semesteret kan det bli noe plassbegrensning av smittevernhensyn.

Det er menighetsarbeider Anniken Bye Humberset og diakon Christina Eikrem som driver tilbudet i Fjellhamar kirke.

Påmelding:

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Anniken: ah324@kirken.no
Vi trenger barnets navn og fødselsdato samt navn og e-postadresse på den som følger babyen.

Tid: Torsdager fra 09.30 - 13.30 (klokkeslett avhenger av hvilken gruppe dere blir plassert i)

Sted: Fjellhamar kirke (inngang underetasjen)

Kursavgift: kr. 250,-, inkluderer god lunsj hver gang.

Hjertelig velkommen!

PS: Gjennomføring tilpasses gjeldende smittevernregler.

Kontakt:
Anniken Bye Humberset, E-post: ah324@kirken.no