Menighetsweekend blir til menighetsweekend light!

Søndag 23. august blir det kick-off

Den planlagte menighetsweekenden på Sauevika 14.-16. august er dessverre avlyst grunnet koronaviruset. Det blir for utrygt og krevende for for mange til at vi ville gjennomføre det. Men vi har bestilt det herlige leirstedet vi var på i fjor, for menighetsweekend helgen 13.-15. august 2021. Så sett av datoen allerede nå.

I stedenfor menighetsweekend vil vi ha en menighetsweekend light. En dag, eller kick-off for høsten og oppstart etter et rart og amputert koronahalvår. Det blir søndag 23. august kl. 14 - 18. Vi griller sammen, konkurrerer om å vinne Fjellhamarlekene og har en gudstjeneste sammen. Da skal parken rundt kirka være grønn og gressbelagt, hvis utbygger holder ord. Sett av ettermiddagen i kalenderen nå og så gleder vi oss til å sammen starte et nytt semester og skoleår i Fjellhamar menighet sammen. Velkommen!