Trosopplæring

Barn som er døpt, vil med jevne mellomrom motta invitasjoner til ulike trosopplærings-arrangementer. Til venstre kan du se en liste over arrangementene i vår kirke. Ved å trykke deg inn på et enkelt arrangement, vil du finne mer detaljert informasjon.

I tillegg til disse enkeltstående arrangementene, har vi ulike opplegg som foregår hver uke. Les mer her: For Barn/familier eller Ungdom.

Det er flere grunner til at vi arrangerer disse oppleggene. Vi opplever at det skapes gode fellesskap, barna får bli bedre kjent med kirken, og de får opplæring i troen de er døpt til. Menigheten, foreldre og faddere forplikter seg i dåpen til å gi barnet opplæring i den kristne tro. Dette er en viktig oppgave, og samtidig noe veldig spennende og morsomt.

Fram til fylte 18 år, vil døpte og tilhørige barn derfor bli invitert til disse arrangementene. Alle barn som ikke er døpte/tilhørige er også hjertelig velkomne, men vil ikke motta invitasjon i posten.

Vi håper dere oppmuntrer barna til å delta på de ulike oppleggene, og snakker om hva de har opplevd og lært i ettertid. Det er veldig gøy å drive med trosopplæring, og vi håper også dere får stor glede av trosopplæringen i Fjellhamar menighet.

Undervisningsprest Espen Hægeland har hovedansvaret for trosopplæringen i vår menighet. Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Velg kalender