Konfirmasjon


Her kan du lese om menighetens ulike konfirmasjonsopplegg og velge det som passer deg best.


Fjellhamar menighet har tre konfirmasjonstilbud. To av tilbudene inneholder leir. Vi anbefaler å velge et av disse, ettersom flertallet av konfirmantene ser tilbake på leiren som årets definitive høydepunkt. 

Sett bort ifra leir, er det mange likheter mellom tilbudene. Menigheten har et stort ungdomsmiljø som konfirmantene blir en del av. Vi har ulike samlinger i kirken, er med på ungdomsklubben Kjlrn og deltar i gudstjenester

Tirsdag 14. juni inviteres alle som vurderer konfirmasjon neste år til en kveld vi kaller Pre-konfirmasjon. Her møter man andre ungdommer i miljøet og får et innblikk i hva kirken kan tilby i konfirmasjonstiden og ungdomsårene generelt. Vi begynner kl. 20:00. Kvelden koster 250,-. For dette får man en bok som er nyttig i konfirmasjonstiden, samt medlemskap i ungdomsklubben. Dette gir rabatter på fremtidige turer som ofte er populære blant konfirmantene. 

Les mer om Pre-konfirmasjon

Dersom noe er uklart, eller hvis du ikke er sikker på om dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til orienteringsmøte i Fjellhamar kirke onsdag 8. juni kl. 18:00. Dette er åpent både for foreldre og konfirmanter, og vil vare i cirka en halvtime.

Kalender for konfirmanter

I menyen under kan du lese mer om de ulike tilbudene, og melde deg på det som passer deg best.

Konfirmantkalender